Η οργάνωση αλλά και ο τρόπος προβολής των events έχει πλέον αλλάξει. Η διάσταση που μπορεί να πάρει μια εκδήλωση μέσα από τα νέα media μπορεί να είναι μεγάλη και πάνω από όλα τοποθετημένη σωστά. Μπορούμε πλέον να οργανώσουμε καλύτερα προετοιμασμένα events, στοχευμένα και με μεγαλύτερη απήχηση, ενώ πάνω από όλα δουλεύουμε για να κερδίσουμε από τους ανθρώπους που θα συμμετάσχουν σε αυτά. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε ένα τέτοιο event καθώς θα είμαστε δίπλα σας από την αρχή μέχρι το τέλος του.

δημιουργία και διαχείριση δικτύων

Τα νέα μέσα τα οποία θα χρησιμοποιήσετε για την προώθηση του event σας, χρειάζονται προσοχή στη διαχείριση. Τα κανάλια που θα δημιουργηθούν θα πρέπει να προβάλουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το event σας, να αλληλεπιδρούν με τους χρήστες και να μοιράζονται από αυτά πληροφορίες με ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο.


διακίνηση πληροφορίας και γεγονότων

Ένα event στηρίζεται στη βοήθεια του κοινού του. Με την ανάπτυξη των νέων μέσων, οι χρήστες σας μοιράζονται πληροφορίες για το event σας χωρίς να το ζητήσετε εσείς. Τρόποι για το πως θα έρθουν, τι θα παρακολουθήσουν κτλ είναι κάποια από αυτά που μπορούν να αναρτήσουν στους δικούς τους χώρους ( twitter, blog posts ). Σαφώς και η δική σας σωστή προετοιμασία με banner και δελτία τύπου θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την προώθηση του event σας.


εξασφάλιση κατάλληλου τόπου

Η εύρεση κατάλληλου χώρου για το event σας είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να σας απασχολεί. Αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση του event σας, βρίσκοντας τον κατάλληλο χώρο με βάση τις ανάγκες που θα έχουμε είδη μελετήσει. Παράλληλα θα προετοιμάσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στο χώρο για να υπάρχει live coverage, video streaming και οτιδήποτε θα βοηθήσει αυτούς που δεν τα κατάφεραν να παρευρεθούν, να παρακολουθήσουν το event σας.

engagement συμμετεχόντων στο event σας

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια σε ένα event είναι να κάνετε τους χρήστες σας να μείνουν… άφωνοι. Έτσι λοιπόν μαζί με την οργάνωση του event σας θα βρούμε και έξυπνους τρόπους με τους οποίους θα κρατήσουμε τους επισκέπτες σας σε εγρήγορση. Και φυσικά, κανένας δεν φεύγει από τα event μας μα άδεια χέρια!